nl
en
Offerte aanvragen

Mennorode
conferentiehotel op de Veluwe

Mennorode is een duurzaam conferentiehotel dat wordt omringd door de schitterende bossen van de Veluwe: een prachtige plek om te zijn en om inspiratie op te doen!

Door de bijzondere ambiance is Mennorode de perfecte locatie voor één- of meerdaagse bijeenkomsten, brainstormsessies, trainingen en cursussen. U kunt -zakelijk of als vakantiegast- overnachten in ons hotel en uiteraard bent u van harte welkom in ons restaurant.

Mennorode staat voor duurzaam ondernemen, gastvrijheid en het creëren van een professionele, open en vriendelijke omgeving. En om diensten toegankelijk te houden voor zoveel mogelijk gasten, hanteren we in vergelijking met veel andere aanbieders voordelige tarieven

Kom het ervaren en geniet van alles wat Mennorode u te bieden heeft!

Neem contact op voor een afspraak!

 

Bekijk Mennorode vanuit de lucht
 

 

50% korting op uw zaalhuur

Last minute een winterse bijeenkomst organiseren? Boekt u voor januari of februari een één- of meerdaagse bijeenkomst, dan ontvangt u nu 50% korting op de zaalhuur! Meer informatie

 RH_liggend HP

Winterarrangement

Verblijf deze winter bij Mennorode en betaal voor een 3-daags arrangement slechts € 135,- p.p. Bekijk gauw het geheel verzorgde arrangement!

 winterarrangement 400p